MENU

Referentie Anja v/d Meij - Kater

Petra geeft rustig en duidelijk uitleg over de babymassage. Het is erg leuk en ontspannend, echt een moment wanneer het je uitkomt om het toe te passen.

Ik merkte aan Julian (5 mnd ) dat hij er heel ontspannen door raakte en daarna heel lang sliep. De methodes tegen het hoesten/verkoudheid werkte ook echt, hoestte echt minder!

Het is een aanrader en Petra is heel lief en gek op baby's.

Dit kan je goed zien! Massage kan ik elke moeder/vader aanraden! Een fijn ( relax) momentje tussen ouder en kind!

Referentie Serena Burger

Petra, mijn moeder en de oma van mijn zoontje Miles. Miles en ik waren de eerste aan wie ze uitlegde hoe de babymassage gaat. Toen Miles ongeveer 6 weken was, zijn we begonnen met de voetreflex, want hij had een beetje last van darmkrampjes. Na een paar dagen merkte ik al verschil, het heeft gewerkt! Een paar weken later waren begonnen met de babymassage en hij vond het heerlijk! en nu nog (Miles is nu 8,5 maand en een heerijke, zoete baby). Petra legt alles geduldig en duidelijk uit, ze heeft een lieve, spontane en zorgzame persoonlijkheid. Ik raad haar iedereen aan!

Referentie Marjolijn Witteveen - Nijhof

Petra kwam bij ons thuis, ze legde alle handelingen duidelijk uit.  Was super lief voor mijn kleine man. Joey genoot van de massage, werd hier heerlijk ontspannen van. Super goede ervaring, ik zou haar zeker aanraden.

Marjolijn wiiteveen - Nijhof 

Referentie Helen Forouzandeh

Baby Angelica was 2,5 maand en had veel last van darmkrampjes. Petra heeft mij geleerd hoe ik heel makkelijk de voeten van de baby kan masseren om de krampen te verlichten. En ik merkte direct resultaat. De babymassage is ook goed voor bloeddoorstroming van de baby en voor de ademhalingsorganen. Mijn baby heeft daardoor een goede weerstand opgebouwd en is bijna nooit ziek! Baby blij, mama en papa blij....

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Shantala Petra