MENU

Graag wil ik mij voorstellen

Mijn naam is Petra Teuthof, ik deel mijn leven met mijn man, onze kinderen en kleinkinderen.

Ik kan mezelf omschrijven als een vrouw die enthousiast en gemotiveerd door het leven gaat. Mijn passie in het leven is om wat te kunnen betekenen voor mijn medemens. Dit doe ik met liefde en aandacht.

De babymassage, waarom heb ik hiervoor gekozen.

Wij hoorde het geweldige nieuws dat mijn dochter zwanger was! De kriebels in mijn buik, straks een kleinkind. De liefde en de zorg die je wilt gaan geven. En dacht, oja bijna elke baby krijgt darmkrampjes. Natuurlijk kan ik de voetreflex toepassen.

Maar er is meer...

Ik heb mij hierin verdiept...en dit is het.  Babymassage volgens de Shantala methode. Dit voelde zo goed en dat het helemaal bij mij past. Ik was zo enthousiast en heb mij laten opleiden als docent. Zoals Shantala het heb geleerd van haar moeder, van moeder op dochter gegeven. Wil ik het doorgeven aan jonge moeders met hun baby om volop van deze massagetechniek te genieten en hun leren wat deze tradiotionele en eenvoudige manier van masseren kan betekenen voor het welzijn en gezondheid van de baby.

Mijn kleinkind, toen hij 6 maanden oud was heeft hij heel even last gehad van obstipatie, maar door de massages heeft dat een genezend effect gegeven, net zoals neusverkoudheid. Hij slaapt goed en hij zit al zelfstandig als een vorst, het is een gezonde, zoete baby.

Met mijn ervaring en kennis geef ik babymassage volgens de Shantala methode. Ik geef voetreflexmassage En ik werk met de Bach bloesems van dr. Edward Bach. Daarnaast ben ik werkzaam als Verzorgende IG.

Verder heb ik mij altijd verdiept in de natuurlijke geneeswijze en manier van leven.
Bewustwording – Meditatie – voeding

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Shantala Petra