MENU

Bach bloesem remedie

Bach bloesem remedies zijn vloeibare plantenextracten. Bachbloesems werken in op de emoties die door omstandigheden uit balans is geraakt. Dit kan door een lichamelijke en/ of geestelijke oorzaak zijn ontstaan. Er wordt niet gekeken naar een ziekte, maar naar de emotie.

Negatieve emoties worden niet onderdrukt maar omgebogen in hun positieve pool zoals bijvoorbeeld gebrek aan zelfvertrouwen in zelfzekerheid of ongeduld in innerlijke rust.

Dr. Edward Bach heeft de Bach bloesem eind vorige eeuw ontdekt. Hij leefde van 1886 tot 1936 en het is vooral na zijn dood dat de Bach bloesem een enorme bekendheid verworven heeft. Dr. Bach ontdekte 38 verschillende Bach bloesems die elk inwerken op een specifieke emotie.

Het Bach bloesem extract is volledig natuurlijk en kan zowel door baby`s, kinderen en volwassenen met veel succes worden gebruikt. Het is totaal veilig en onschadelijk.

De Bach bloesems zijn zeer effectief gebleken bij allerhande klachten van baby`s en kinderen bijv:
• veel huilen
• jaloezie
• angsten
• driftaanval

Webdesign and CMS by: Het OrangeLine logo Webdesign and CMS by: Orangeline Uitgeest ® - The Netherlands. ©, Shantala Petra